e
Banner

Etiketler: renault trucks



ARCLOG, filosunu Renault Trucks T çekicilerle güçlendirdi


Yayın: 11-10-2021
Kategori: Ticari Araçlar

2014 yılında faaliyete başladığında ilk kuruluş aracı olarak Renault Trucks çekicileri tercih eden ARCLOG Lojistik, alımlarına devam ediyor. ARCLOG, filosunu yeni 7 adet Renault Trucks T460, 8 adet T 480 X-Low 4x2 çekici ile güçlendiriyor. 




Renault Trucks'ın yeni T,C,K Serileri Türkiye'ye iddialı girdi


Yayın: 22-10-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks, Temmuz ayında global lansmanını gerçekleştirdiği yeni T, T High, C ve K modellerini Türkiye’de ilk defa tanıttı. Dış tasarımı daha iddialı şekilde güncellenen araçlar, daha fazla konfor ve verimlilik sunuyor. 




Yeni Renault Trucks kamyonlar, filolarla buluşuyor


Yayın: 15-11-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks, Türkiye lasnmanını gerçekleştirdiği yeni T, T High, C ve K araçlarını ülke çapında ticari araç filoları ile buluşturuyor. 
 




Renault Trucks, Saygı Otomotiv ile bayi ağına Kayseri'yi ekledi


Yayın: 30-11-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Türkiye’de satış ve satış sonrası ağını kesintisiz geliştirmeye devam eden Renault Trucks, yeni yetkili bayi Saygı Otomotiv ile Kayseri’de hizmet vermeye başlıyor. 




LGT Lojistik, filosunu yeni Renault Trucks çekicilerle güçlendirdi


Yayın: 02-02-2022
Kategori: Ticari Araçlar

LGT Lojistik, 7 adet Renault Trucks’ın yeni T serisi çekicileri ile gelişen iş hacmine hizmet vermek üzere filosunu güçlendiriyor. 




ALC Lojistik, yeni T EVO serisiyle yine Renault Trucks dedi


Yayın: 04-02-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Faaliyete başladığı günden bu yana Renault Trucks araçları kullanan ALC Lojistik, filo yatırımlarını yeni T Evo serisi çekicileri ile devam ettiriyor. 
 




Alışan Lojistik'ten 70 adetlik Renault Trucks T EVO çekici yatırımı



Türkiye’nin ilk 500 şirketi arasında yer alan uluslararası lojistik hizmet servis sağlayıcısı Alışan Lojistik, 70 adet yeni Renault Trucks T EVO serisi çekici ile öz mal araç filosuna yatırım yapmaya devam ediyor.   




Renault Trucks ve Geodis, şehir içi lojistiğine uygun elektrikli kamyon geliştirecek


Yayın: 07-03-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks ile GEODIS, şehir içi lojistiğine odaklanarak beklentileri karşılayan elektrikli bir ağır kamyon tasarlamak için endüstriyel, lojistik ve mühendislik uzmanlıklarını birleştiriyor.




Renault Trucks, 2 yeni elektrikli kamyonunu 2023'te satışa sunacak


Yayın: 08-03-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks, tam elektrikli ürün yelpazesini genişletiyor. Bölgesel taşımacılık için Renault Trucks T E-Tech ve inşaat uygulamaları için Renault Trucks C E-Tech olmak üzere 44 tona kadar iki yeni model, 2023 yılında satışa sunulacak.  




Renault Trucks 5 farklı sözleşmeyle bakım ve onarım maliyetlerinde tasarruf sunuyor


Yayın: 16-03-2022
Kategori: Yeşil Lojistik

Renault Trucks, müşterileri için sunduğu beş ayrı servis sözleşmesi ile işletim maliyetlerinde tasarruf sunarak toplam sahip olma maliyetine katkı sağlıyor.